TOEGANKELIJKHEID

Ik ben slechtziend of heb moeite met lezen:

Als u slechtziend bent of moeite hebt met lezen kunt u het beste op onze website navigeren met behulp van een toetsenbord, in combinatie met Voice Over-software. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld vooraf geïnstalleerde software zoals Windows Verteller (sneltoets Windows + ENTER ) op Windows-pc's en Mac VoiceOver (sneltoets COMMAND/Apple + F5) op Apple Macs.

Met behulp van de TAB -toets op het toetsenbord navigeert u langs toegankelijke elementen op de pagina (van linksboven naar rechtsonder). Gebruik de toets combinatie SHIFT + TAB samen om terug te navigeren (van rechtsonder naar linksboven). Open een koppeling door op de ENTER toets te drukken. Druk op de spatiebalk om actieve formulierelementen zoals knoppen en vervolgkeuzemenu’s te openen.

Ik ben slechthorend:

Deze website bevat volledig beschrijvende inhoud - alle afbeeldingen en media worden vergezeld van begeleidende tekst. Deze website bevat momenteel geen audio- of video-inhoud.

Ik heb moeite met het gebruik van een ​​computermuis:

Gebruikers die moeite hebben met het gebruik van een computermuis kunnen snel over de pagina’s navigeren door gebruik te maken van de toetsen TAB , TAB + SHIFT samen, ENTER en SPATIE. De meeste Windows- Apple- en Linux-computers bieden daarnaast mogelijkheden om de muisinstellingen zoals muissnelheid, kliksnelheid, aanwijzersporen, etc. aan te passen.

Zie de relevante links hieronder voor meer informatie over de toegankelijkheidsfuncties van uw systeem:

Microsoft Computers - https://www.microsoft.com/enab...
Apple Macs - http://www.apple.com/uk/access...
Ubuntu - https://help.ubuntu.com/commun...

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Gegevens die u op dit formulier invult, gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen met betrekking tot uw aanvraag. Klik hier om meer te lezen over de opslag en overdracht van deze gegevens.
Aluminium diesel tanks  •  Aluminium en RVS gereedschapskisten  •  Aluminium hydrauliek tanks  •  Aluminium skirts  •  Anti diefstalkorven  •  Betonmixers  •  Carrosseriebouw Bedrijfswagens Divisie  •  Combinatie tanks diesel, hydrauliek, gereedschapskist  •  Fleet Divisie  •  Pneumatiek  •  RVS Ad-Blue tanks  •  Specialisten Divisie  •  Truck en Bus Divisie  •  Verhoogde licht- en luchtsteun  •  Werkvlonders  •  Zwaar transport  •  Aluminium diesel tanks  •  Aluminium en RVS gereedschapskisten  •  Aluminium hydrauliek tanks  •  Aluminium skirts  •  Anti diefstalkorven  •  Betonmixers  •  Carrosseriebouw Bedrijfswagens Divisie  •  Combinatie tanks diesel, hydrauliek, gereedschapskist  •  Fleet Divisie  •  Pneumatiek  •  RVS Ad-Blue tanks  •  Specialisten Divisie  •  Truck en Bus Divisie  •  Verhoogde licht- en luchtsteun  •  Werkvlonders  •  Zwaar transport  •
Nee Ja Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Cookies worden ook gedeeld met Google Analytics om de prestaties van deze site te volgen. Ben je het ermee eens? Klik hier voor meer informatie.